Over Ons

JP Transport & Koeriersdiensten is de afgelopen 11 jaar een begrip geworden in de transport sector. Door onze jaren lange ervaringen op het gebied van Transport en Koeriersdiensten beschikken wij over een uitstekende kennis. Dit bied onze opdrachtgevers de zekerheid dat hun vracht of zendingen altijd snel en veilig aankomen. Wij hechten er aan dat uw zending of vracht zo snel en verantwoord mogelijk wordt vervoerd.

Wij hebben een uitgebreide klantenkring welke actief zijn in alle branches ( scheepvaart, bouw, handel, dienstverlening enz.) waardoor we als geen ander weten hoe te handelen met uw opdracht. Onze dienstverlening kent letterlijk en figuurlijk geen grenzen. Wij verzorgen Nationaal als Internationaal en staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor onze opdrachtgevers klaar. Onze gemotiveerde medewerkers zijn volledig op de hoogte met de douane afhandeling, dit om een soepele levering te kunnen bieden. Ook zijn zij ervaren in het wegennet in binnen en buitenland.

Ons bedrijf is voor zowel eenmalige als terugkerende opdrachten in binnen-en buitenland. Wij zijn zeer flexibel inzetbaar en beschikken over meerdere, uitstekende onderhouden wagens.

Wij begrijpen dat u niet alles van tevoren kunt plannen. Uw spoedzending zien wij dan ook niet als een last, maar als een uitdaging.